Tekst Dak renovatie

Dakrenovatie

Soms is het niet nodig de dakbedekking compleet te vervangen, zeker wanneer de ondergrond nog in goede staat verkeert. Ook moet zeker gekeken worden naar de isolatie, zodat deze weer voldoet aan de normen van deze tijd. Na een grondige inspectie geven wij een gedegen advies over het wel of niet vervangen van de dakbedekking en de eventuele kosten die daaraan verbonden zijn. Vaak had een en ander al voorkomen kunnen worden door het afsluiten van een onderhoudscontract, voor het uitvoeren van structureel en periodiek onderhoud zodat het dak in goede conditie blijft.

Wanneer lekkage aan het dak is, wordt voorrang geboden door ons. Problemen dienen zich altijd aan op een ongewenst moment, meestal geholpen door hevige regen of een storm. Meestal is een tijdelijke reparatie dan wel de oplossing. Als de eerste nood door de dakdekker van Dakwerk Almkerk opgelost is, kan worden gekeken naar de volgende stap. Dat kan verder herstel zijn of geheel of gedeeltelijke vernieuwing. Alles vanzelfsprekend in goed overleg met u, of in het geval van schade, met de expert van de verzekering.