Tekst dakisolatie

Dakisolatie

In bestekken van bouwplannen worden vaak bepaalde eisen gesteld aan isolatiewaarden. Ook de dakisolatie moet aan deze waarden voldoen en hiervoor zijn bepaalde berekeningen noodzakelijk. Ook het afschotplan van een dak is belangrijk, alsmede het aanbrengen van noodoverlopen. Afschot in een dak wordt vaak gerealiseerd door middel van de isolatie. Wanneer het water op een gedegen manier wordt afgevoerd, zal er nauwelijks water op het dak blijven staan. Gezien de grote hoeveelheid water die er kunnen vallen in een heel korte periode, is dit natuurlijk erg belangrijk. Voor reeds bestaande panden is het raadzaam noodafvoeren aan te laten brengen.

Ons adviezen voor dakisolatie omvatten vanzelfsprekend ook de wijze van

• Aanbrengen en/of voorbehandeling van de ondergrond waar de dakbedekking op moet worden aangebracht
  • De aansluiting op
    • Boeidelen
    • Goten
    • Afvoeren

Dakwerk Almkerk heeft door haar ervaring en expertise op het gebied van dakbedekkingen zelfs oplossingen voor problemen die dat nog niet zijn en daarom wat ons betreft nooit zullen worden.