Tekst Inspectie & onderhoud

Inspectie & onderhoud

Bij de oplevering van nieuwe daken, geven wij het advies een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Op die manier wordt het dak jaarlijks gecontroleerd gedurende de garantieperiode van 10 jaar.

Als u dakwerkzaamheden door ons laat uitvoeren, verzorgen wij dit van A t/m Z voor u. Veel klanten hebben zodoende prettige ervaringen met ons, bekijk de reviews eens op onze Facebookpagina. Zo heeft u te maken met één vast aanspreekpunt. We houden de lijnen kort en bewaren het overzicht. Ook zorgen we tijdens dakrenovatie dat u zelf zo min mogelijk overlast zult hebben. Wij voeren de werkzaamheden binnen afgesproken termijn en op afgesproken tijdstip uit.

Ervaring in dakinspecties en onderhoud

Het team van Dakwerk Almkerk heeft jarenlange ervaring in dakonderhoud. Als veelzijdig dakdekkersbedrijf bieden wij voor ieder dakprobleem een passende oplossing. Wij werken met moderne materialen en technieken en kunnen dakrenovatie hierdoor snel en efficiënt uitvoeren. Wooncomfort van de klant staat bij ons centraal. Daar draagt een prettig dak goed aan bij.