Tekst Dakgootbekleding

Dakgoot bekleding

In plaats van het vervangen van uw dakgoot, kunt u ook kiezen voor het bekleden met EPDM Phoenix. Onder de naam Resistit Perfek E SK (zelfklevend) heeft Phoenix Benelux uit Heiloo een zwarte zelfklevende strook op de markt gebracht. Deze EPDM voor wind- en waterdicht afsluiten is niet alleen ontwikkeld als gevolg van vraag uit de markt, maar ook in samenwerking met de markt.Er is slechts één product nodig voor het voorbehandelen van ALLE ondergronden: de hechtprimer FG 35. RESITRIX SK W kan men partieel of vol kleven in functie van het type van ondergrond. Voor de toepassing in intensieve groendaken en bij opstanden moet RESITRIX SK W steeds volledig verkleefd worden. Overlappen worden gelast met warme lucht. Dit kunststof fabricaat is dus van hoge kwaliteit en een langere levensduur. Vandaar dat wij hier een garantie verstrekken van 15 jaar.